Äntligen har jag en bra bh

Jag har alltid haft svårt för att hitta bh:ar och underkläder som sitter bra. Det känns alltid som att de är antingen för stora eller för små, aldrig perfekta och det känns inte alls som att de ger något vidare stöd heller. Därför har jag länge tänkt att jag ska gå och få hjälp med att prova ut några olika bh:ar så att jag kan få några som sitter bra och få veta vilken storlek jag faktiskt har.

Sen var jag på besök hos en av mina väninnor i Sundsvall och så visade det sig att hon hade bjudit dit en kvinna, Inga Lill Andrén, som är återförsäljare av underkläder av märket PXC Underkläder. Hon hade med sig olika modeller och hjälpte till att mäta oss för att hitta rätt modell och storlek. Sen fick vi välja mellan olika färger och huruvida vi ville ha dem släta eller med spets. Och jag valde att ta de släta. Tänkte att eftersom jag aldrig tidigare hittat några bra underkläder så ville jag nu ha några bra basfärger som passar för alla olika ändamål. Och de släta fungerar dessutom utan alla toppar och inte som vissa med spets där spetsen tydligt syns igenom på tröjor som är lite mer genomskinliga.

Inga Lill Andrén var väldigt duktig och underkläderna från PXC Underkläder i Sundsvall som hon var återförsäljare av hade verkligen hur sköna bh:ar som möjligt. Rekommenderar alla att gå hennes bh-skola för att få en, eller flera bh:ar, som faktiskt sitter som de ska göra och inte skaver eller sitter för löst.

Du gillar kanske också...