Perfect home Camilla Kvist

Jag har nog inte riktigt förstått hur stort intresset är för heminredning i allmänhet och heminredning i Umeå i synnerhet är innan jag skrev ett inlägg om heminredning för ett par veckor sedan där jag berättade att jag har flyttat in i en nyproducerad lägenhet och att jag sökte efter någon butik inom heminredning i Umeå. Aldrig hade jag kunnat ana att jag skulle få så många svar av er läsare där den gemensamma nämnaren för majoriteten av era svar var att det finns en heminredningsbutik som heter Perfect home Camilla Kvist.  

Det är till den här butiken du ska gå, skrev ni till mig och det var till den här butiken jag gick och gud vilken härlig butik säger jag bara! Jag ville inte ha med mig några gamla begagnade saker eller möbler när jag flyttade in i denna nyproducerade lägenhet för det hade varit som att duscha och sedan sätta på sig smutsiga kläder. På ett sätt är det förstås fel att vara slösaktig med pengarna och bara köpa nytt, men är det någon gång i livet det ändå är okej, så är det väl när man flyttar in i en nyproducerad eller nyrenoverad lägenhet! Det är fortfarande rätt så tomt och nästan lite sterilt i min lägenhet men det håller så sakteliga på att fyllas på med vackra grejer. Det har redan blivit flera vändor till Perfect home Camilla Kvist och fler blir det! Tusen tack alla mina följare för det här tipset som var guld värt för mig, och en trevligare butik än den här för den som är intresserad av heminredning i Umeå det är det nog svårt att finna.