Köpte solfilm i present

Gick och köpte solfilm för bilen till mannen i julklapp och det var väldigt uppskattat. Han har pratat om det länge, att han skulle vilja ha det på bakrutorna i bilen för baksätet så att det blir tonade rutor med mindre insyn så att man kan lämna saker där när man går in i en affär eller går in på gymmet för att träna utan att alla kan se att det är där och bli sugna på att bryta sig in i bilen.

Köpte solfilmen i Karlstad från SolfilmsNordlund för det var ett av de ställen där de faktiskt hade personal på plats i butiken som jag kunde prata med. För jag är ingen bilexpert själv och kände att risken var väldigt stor att jag skulle råka välja fel storlek eller fel sort. Pratade med de på SolfilmsNordlund om vilken av våra bilar det var som skulle ha en solfilm och så gav de några olika alternativ. Berättade fördelarna med de olika och så fick jag välja. Och utifrån mannens reaktion när han fick presenten med solfilmen i var det nog ett bra val för han blev väldigt glad. Sen kanske han hade blivit lika glad oavsett vilken sorts solfilm jag hade köpt till honom, antagligen.

Jag visste faktiskt inte ens att det fanns något sådant som solfilm innan han började prata om det. Antar att jag hört begreppet tidigare utan att förstå dess innebörd men inte så mycket mer. Och jag visste att det fanns något man kunde sätta på bilarna, och tydligen är det en solfilm. Efter mitt besök i Karlstad och köp från SolfilmsNordlund så vet jag i alla fall lite mer om produkten nu.